PROPER RIBS

PROPER RIBS Lekker en snel !

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 10 reviews
9 Mar 2020 at 20:15 Droog en geen saus bij de spareribs. Heb elders beter gehad. Niet voor herhaling vatbaar.
6 Jan 2020 at 18:42 Slechtste die ik ooit heb gekregen.
6 Jan 2020 at 18:01 Lekkere spareribs en mais. Heel erg snel bezorgd ook.
30 Jul 2019 at 22:40 Heel lang niet zulke lekkeren spareribs gegeten. niet dood gekookt maar juist een lekkere bite en de Proper saus is echt heel goed. Mega aanrader en fijn dat ik weer heerlijke spareribs kan bestellen.
29 Jul 2019 at 23:23 By far the best ribs I ate in Amsterdam!!! The ribs was super delicious and crispy.. The proper Sauce IS WOW!!!
30 Jun 2019 at 20:23 Ribs were awful. Never again.
9 Jun 2019 at 14:55 Lekker eten, snel bezorgd
9 Jun 2019 at 11:26 Bezorger van thuisbezorgd was veel te laat, dus eten helaas te koud. Even in de oven, ribs in de magnetron en het was weer top. PR kon er niets aan doen, maar gaven toch een extra box beef spareribs mee. De normale ribs met BBQ zijn wel het lekkerst.
6 Jun 2019 at 0:36 XL ribs besteld maar dat was ongeveer wat je normaal zou krijgen bij andere restauranten bij een normale bestelling voor 1,5 keer minder kosten. Ben echt teleurgesteld
4 Jun 2019 at 22:10 Nog nooit zulke taaien ribs gegeten. De proper saus erbij was wel lekker, maar vond het vlees jammer...